Vannas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Dzakuzi24.lv, SIA SP Trade, masāžas vannas, baseini, āra džakuzi

Hipokrāta 51, Rīga LV-1079
džakuzi, baseins, āra baseins, sauna, SPA baseins, santehnika, santehnika internetveikals, masāžas vannas , cena, dzakuzi, džakuzi vannas , baseins cena.

Ratu depo, veikals

K.Valdemāra 3, Liepāja, LV-3401
Ratu Depo, kombinētie rati, pastaigu rati, ratu aksesuāri, lietussargi, lietus plēves, riepas un kameras, autosēdeklīši, autokrēsliņi, mēbeles un to aksesuāri, ligzdiņas, pakavi, bērnu drošība, bērnu drošībai, tekstila izstrādājumi, mazuļa aprūpe, mazuļa higiēnai, māneklīši, preces mājai, barošanas krēsli, barošanas krēsliņš, barošana,

Home & You

Jaunmoku 13, TC "Spice Home", Rīga LV-1046
Apraksts:

Interneta veikals "HOME-YOU" rada unikālu atmosfēru, mainot ikdienas dzīvi ar maziem svaigiem akcentiem. Mūsu veikalā var iegādāties klasiskā un modernā stila dekoratīvas laternas svecēm, traukus, guļamistabas piederumus, bērnu preces, Ziemassvētku rotājumus, mājas, virtuves un vannas istabas piederumus, galda lampas.

Home & You

Stacijas laukums 2, TC "Origo", Rīga LV-1050
Interjera un dizaina preces:: ✓ Gultas veļas komplekti; ✓ Dvieļi; ✓ Halāti; ✓ Paklāji; ✓ Pledi; ✓ Virtuves piederumi; ✓ Galda piederumi; ✓ Galdauti; ✓ Trauki; ✓ Aizkari; ✓ Vannas istabas piederumi; ✓ Aromātiskās sveces; ✓ Pulksteņi; ✓ Lampas; ✓ Mīkstās rotaļlietas; ✓ Bērnu preces; ✓ Mājdzīvnieku aksesuāri; ✓ Ziemassvētku dāvanas; ✓ Dāvanas vīriešiem; ✓ Dāvanas sievietēm.

DAWORKSS, SIA

Sporta 12-30, Limbaži, Limbažu nov., LV-4001
Apraksts:

"Daworkss" SIA piedāvā individuāli ražotas kvalitatīvas mēbeles -

✓ • virtuves iekārtas • iebūvejamie skapji • galdi • gultas • kumodes u.c. ✓ vannas istabas iekārtas

Pieejams plašs materiālu klāsts. Izgatavojam, piegādājam un uzstādām.

 

Gundars Šterna, IDV

Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Apraksts:

Pieredze būvniecībā 15 gadi. Darbā mērķis ir uzsākto novest līdz galam, lai rezultāts būtu ilgtermiņā. Veicu visa veida celtniecības un remontdarbus, sākot no demontāžas darbiem, līdz beigu apdarei  (reģipša, špaktelēšanas, krāsošanas, flīzēšanas darbi). Darba pieredze galdniecībā (logu, durvju, kāpņu ražošana), metālapstrādē (metināšana, konstrukciju montāža). Pieredze iegūta arī Vācijā (pilns privāto dzīvokļu remonts, jūgendstila fasādes remonts, terases izbūve). Laba sadarbība realizēta ar firmām un privātpersonām. Darba praksē ir vairāk kā 50 vannas istabu pilnas pārbūves, dēļu grīdas restaurācija, fasādes restaurācija, jumtu nomaiņa privātmājām, apmešana, armēšana, siltināšana un koka karkasa mājas būvniecība.

LatAcrylam, SIA, Mākslīgā akmens virsmas

Rāmuļu 21-6, Rīga LV-1005
Priekšrocības: LATACRULAM sniedz dizaineriem, mēbeļu ražotājiem, celtniekiem, celtniecības kompānijām, apdares darbu speciālistiem iespēju paplašināt savu izmantojamo seguma materiālu sortimentu ar īpaši augstas klases moderniem materiāliem. Par uzņēmumu: LATACRULAM - pamatdarbība ir SAMSUNG STARON® virsmas materiālu vairumtirdzniecība, mazumtirdzniecība. Mākslīgā akmens LG HI-MACs un Corian tirdzniecība, vairumtirdzniecība. RESOPAL, TEMPEST, HANEX, HI-MACS. Kvalitatīvi virsmas seguma materiāli, mākslīgā akmens virsmu segumi.

O.Bāres būvmateriāli, SIA, Veikals

Miera 35a, Talsi, Talsu nov., LV-3201
Apraksts: Būvmateriāli Talsi. Būvmateriālu tirdzniecība. Santehnika Talsos, Kurzemē.

Home & You

Brīvības gatve 372, TC "Alfa", Rīga LV-1006
Vannas istabas piederumi. Dvieļi, halāti, paklāji. Veļas kastes. Ziepju trauki. Glāzes. Viesistaba.

Style & Design, SIA, Dizaina mēbeles

Turpinām strādāt klātienē!
Mūkusalas 72f, Rīga LV-1004
Produkcija:: ✓ Virtuves mēbeles ✓ Bērnu mēbeles ✓ Korpusa mēbeles ✓ Veikalu tirdzniecības iekārtas ✓ Mēbeles viesnīcām ✓ Kāpnes Apraksts:

"Style & Design" rada atmiņā paliekošus un harmoniskus interjera risinājumus, ņemot vērā jūsu personiskās vēlmes un redzējumu. Mūsu profesionālā komanda piedāvā projektu no idejas līdz atslēgai. Mēbeles, dizains, dizaina elementi, mēbeļu tirdzniecība, karkasa mājas, projektēšana, durvis, kāpnes, interjers Rīgā, dizains Rīgā.

Iebūvējamie skapji, individuālais darbs

Rīga
Apraksts:

Izgatavojam: Iebūvējamos skapjus, virtuves, korpusa mēbeles, vannas istabas mēbeles, priekšnamu un koridoru mēbeles, starpistabu bīdāmās durvis, viesistabu mēbeles, grāmatu skapjus, biroja mēbeles, galdus un datorgaldus, bērnu mēbeles. 

Darba pieredze mēbeļu izgatavošanā vairāk kā 20 gadi. 

Augstākā kvalitāte un garantija 5 gadi. Ļoti īsi izgatavošanas termiņi un ātra uzstādīšana. Bezmaksas uzmērīšana bez brīvdienām. 3D projekta izveide. Individuālā pieeja katram klientam. 

Zvaniet vai rakstiet darba dienās, vakaros vai brīvdienās, gaidīsim!

 

Montage Service, IK

Anniņmuižas bulvāris 52-4, Rīga LV-1069
Apraksts: No 2009. gada mūsu uzņēmums piedāvā visa veida santehnikas pakalpojumu sniegšanu gan fiziskām, gan juridiskām personām. Mēs apkalpojam Rīgas, tās apkārtnes un tuvāko pilsētu gan dzīvojamās telpas (dzīvokļus, privātmājas), gan birojus un ražošanas telpas. Īsos termiņos, profesionāli un kvalitatīvi, mēs palīdzēsim risināt jebkuras problēmas, kas saistītas ar santehnikas uzstādīšanu, remontu vai nomaiņu. Pakalpojumu spektrā, kuru piedāvā mūsu firma, ietilpst sekojošas pozīcijas – ūdensapgāde, kanalizācija, apkure, santehnikas darbi, filtru uzstādīšana, remonta un piegādes darbi.

PADARAM, SIA

"Vecleči" , Līgatnes pagasts, Cēsu nov. LV-4108
Par uzņēmumu:

Mēs lepojamies, ka spējam nodrošināt augstas kvalitātes celtniecības un ēku restaurāciju risinājumus plašam klientu lokam. Piedāvājam pilnu servisa klāstu - sākot no privātmāju restaurācijas līdz pat santehnikas darbiem. Mūsu profesionāļu komanda izmanto tikai augstākās kvalitātes materiālus, pielāgojoties uzstādītajam mērķim. Mēs strādājam Jūsu labā!

KRS apkures sistēmas, SIA

"Slokas" , Bilskas pagasts, Smiltenes nov. LV-4706
Apraksts:

Apkure, ventilācija, ūdensapgāde un kanalizācija, santehnika Smiltenē, Alūksnē, Gulbenē, Valmierā, Cēsīs, Siguldā, Ogrē, Jelgavā, Rīgā. Apkures sistēmu, santehnikas, ventilācijas, kondicionieru uzstādīšana, serviss, apkalpošana, remonts. Granulu katlu montāža. Siltās grīdas. Santehnikas, veļasmašīnas, trauku mazgājamās mašīnas, duškabīnes, ūdens sildītāju, boileru, filtru uzstādīšana, montāža, remonts. Attīrīšanas iekārtas un kanalizācijas izbūve. Biodom apkures katli no ražotāja. Virtuves un vannas istabu mēbeļu atvešana, uzstādīšana.

Semko, SIA, korpusa mēbeles pēc pasūtījuma

Lubānas 78E, Rīga, LV-1073
Apraksts: Kompānija SIA "SEMKO" darbojas metālapstrādes un mēbeļu nozarē kopš 1995. gada. Galvenie uzņēmuma virzieni ir dvieļu žāvētāju ražošana no nerūsējoša tērauda un vara, kā arī dažādi komplektējošie un aksesuāri no tērauda un koka Jūsu mājai, birojam, veikaliem un viesnīcām. Lai veiksmīgi attīstītu un ražotu augstas kvalitātes produktus, mums ir mūsdienīgi ātrgaitas CNC virpošanas un frezēšanas centri MAZAK. Mūsu uzņēmumam ir EN442 ES sertifikāts, kas apstiprina mūsu produktu kvalitāti. Elektriskiem dvieļu žāvētājiem piešķirta aizsardzības pakāpe IP54. Mēs piedāvājam saviem klientiem lieliskus sadarbības nosacījumu; plašu gatavo izstrādājumu klāstu; iespēju pasūtīt dažādu formu, izmēru un krāsu izstrādājumus; individuālu pieeju katram klientam. Plašāka informācija atrodama mūsu mājas lapā: www.rosela.lv
ZL.LV iesaka

Sand, SIA

Meža prospekts 37, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Par uzņēmumu:

ZEMES IZAUKLĒTAS VĒRTĪBAS TAVĀ PASAULĒ. Akmeņkaļu darbnīca izgatavo kapu pieminekļus, soliņus, apmales, betona un granīta futlārus. Veicam kapavietu labiekārtošanu un kapavietu apzaļumošanu. Akmeņkalis ar lielu darba pieredzi veic arī kapu pieminekļu restaurāciju. Granīta galda virsmas, palodzes, kāpnes un strūklakas Akmens apstrāde mājai, dārzam, kapiem. Individuāla pieeja katram klientam.

Niko & Co, SIA

Egļu 10, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov. LV-3430
Pakalpojumi:: ✓ Koka durvis ✓ Koka logi ✓ Virtuves mēbeles ✓ Skapji un plaukti ✓ Kāpnes un trepes ✓ Mēbeles ✓ Laivu piestātnes ✓ Žogi un vārti Par uzņēmumu:

SIA "Niko & Co" ir galdniecības uzņēmums, kas ražo pēc pasūtījuma visa veida galdniecības izstrādājumus, mēbeles, kā arī durvis un logus. Ražojam Kurzemē, apkalpojam visā Latvijā.

KR & IR, SIA

Pļavu 6-22, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Veicam šādus darbus:: ✓ Ģipškartona darbi (sienas, griesti); ✓ Grīdas un sienu hidroizolācija; ✓ Sienu un griestu apdare (krāsošana, špaktelēšana, flīzēšana, tapešu līmēšana u.c.); ✓ Grīdas betonēšana, izlīdzināšana; ✓ Dažādu grīdas segumu ieklāšana, flīzēšana, koka grīdu un pārsegumu atjaunošana un labošana; ✓ Parketa ieklāšana, slīpēšana un lakošana; ✓ Santehnikas darbi; ✓ Būvgružu savākšana; ✓ Materiālu piegāde.

veicis.lv, internetveikals, SIA INK 99

Jelgavas 42, Rīga, LV-1004
Piedāvājumā:: ✓ Auto riepas, preces automašīnām ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apkure, kondicionieri, klimatiskā tehnika ✓ Sadzīves tehnika, elektronika ✓ Mobilie telefoni/Sakaru tehnika ✓ Santehnika ✓ Atpūtai un sportam ✓ Datortehnika ✓ Dārzam, mājai un mežam ✓ Preces bērniem ✓ Žogi un vārtu automātika u.c. preces