Vannas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

LORDS by Birma PETS, suņu un kaķu frizētava

Ilūkstes 109, Rīga, LV-1082
Pakalpojumi suņiem:: ✓ higiēnas procedūras, ✓ mazgāšana un žāvēšana, ✓ frizēšana un trimmēšana, ✓ pinku izķemmēšana.  Pakalpojumi kaķiem:: ✓ higiēnas procedūras, ✓ mazgāšana un žāvēšana, ✓ korpusa dzīšana bez narkozes, ✓ pinku izķemmēšana, ✓ izstāžu grumings.

Birma PETS Daugavpils, suņu un kaķu frizētava

Viestura 70, Daugavpils LV-5401
Dzīvnieku barība, Suņu frizētavas, kaķu frizētava, suņu apģērbi, Lolojumdzīvnieku kopšana, Mājdzīvnieku skaistumkopšanas speciālists, Gruminga skola, gruminga salons BIRMA pets, Suņu frizēšana, kaķu frizēšana, profesionālā suņu un kaķu kosmētika, premium klases barība, suņiem un kaķiem, sausā barība, konservi, kopšanas līdzekļi,

Santeh RK, SIA

Latgales 130A, Rīga LV-1003
"SANTEH RK" savu darbību veic visā Latvijas teritorijā. Uzņēmums "SANTEH RK" paplašinās un papildus piedāvā:: ✓ visa veida jumta darbus, renovāciju, jauna jumta izbūvi, avārijas remonta darbus; ✓ koka karkasa un pirts māju izbūvi, kā arī montāžu; ✓ visa veida iekšdarbus (dzīvokļu, kāpņu telpu remontus, ofisa vai biroja ēku remontu) un privātmāju būvniecību; ✓ ēku fasādes atjaunošanas un remonta darbus.

Fermeris ITF, SIA, Durvju furnitūra

Liela durvju furnitūras izvēle!
Brīvības gatve 401a, Rīga LV-1024
Piegāde:

Preču piegāde tiek veikta Rīgas robežās bez papildus maksas, pasūtījumam sasniedzot 121,- euro. Parasti pasūtījums tiek izpildīts 1 vai 2 dienu laikā.

Privātuma politika:

Privātuma politika sniedz informāciju par to, kā "Fermeris ITF" vāc, apstrādā, glabā, kopīgo, dzēš un aizsargā Klienta personas datus, tādējādi nodrošinot, ka Klienta personas dati tiek apstrādāti likumīgi, godprātīgi un Klientam pārredzamā veidā. Aktuālā privātuma politikas versija tiek publicēta Fermeris mājas lapā www.fermeris.lv, sadaļā Privātuma politika.

Troll Smiltene, SIA

Rīgas 18, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
"Troll" produktu izgatavošanas standarti::

"Troll" produkti ir izgatavoti tā, lai tie atbilstu Eiropas, Austrālijas vai Amerikas drošības standartiem. Mūsu produkti tiek regulāri pārbaudīti un sertificēti dažādos akreditētos Eiropas testu institūtos. "Troll Nursery" ar lepnumu piedāvā jums vienu no drošākajiem pieejamajiem produktiem tirgū.

Ed & Ko, SIA, Veikals

Kūdras 8, Daugavpils LV-5404
Vannas istabas mēbeles: BALTECO (Igaunija) DEFTRANS (Polija) NOVE (Ķīna) RBD (Lietuva)., Vannas istabas aksesuāri: INDA, GEDY (Itālija) OPAL (Polija). Izolācija, blīves.

Wolf Group Latvia, SIA

Katlakalna 1b, Rīga LV-1073
Pārstāvētie zīmoli::

* CETRIS * TEMPSI * SILBONIT * AQUAFIRE * PENOSIL * OLIVÉ

Apraksts:

SIA Krimelte Latvia ir starptautiskas uzņēmumu grupas WOLF GROUP, kura apvieno dažādus būvmateriālu ražotājus, uzņēmums. Saviem klientiem piedāvājam dažādas celtniecības plāksnes – CETRIS, TEMPSI, SILBONIT, AQUAFIRE. Sniedzam profesionālas konsultācijas arhitektiem, projektēšanas birojiem un individuālajiem pasūtītājiem. Piedāvājam visu veidu PENOSIL un OLIVÉ būvķīmijas produktus - montāžas un poliuretāna putas, ugunsdrošās un elastīgās putas ar zemu izplešanās spēku, kā arī līmes putas, silikonus, akrilus, montāžas līmes, hibrīda un poliuretāna hermētiķus, logu montāžas lentes un uzbriestošās logu blīvlentes dažādos izmēros.

EDA darbi, SIA

1905. gada 27-5, Koknese, Aizkraukles nov. LV-5113
Pakalpojumi:: ✓ Ēku celtniecība ✓ Remonta darbi ✓ Bruģēšana ✓ Mūrēšana ✓ Apdares darbi ✓ Fasādes siltināšana ✓ Projektēšana ✓ Fasāžu atjaunošana ✓ Jumtu maiņa ✓ Terases izbūve Par mums::

SIA "EDA darbi" - celtniecības uzņēmums Koknesē. Veic plaša spektra celtniecības un būvniecības darbus - angāru būvniecību, māju celtniecību, kā arī māju remonta un montāžas darbus.

ZL.LV iesaka

Flīžu tirdzniecība, SIA Oši Ltd.

Stacijas 19a, Stende, Talsu nov. LV-3257
Apraksts:

Mūsu partneri ir Spānijas flīžu ražotāji ar plašu un kvalitatīvu flīžu piedāvājumu!   Stendes noliktavā vismaz 10 000 m2 flīžu var nopirkt bez iepriekšēja pasūtījuma. 

Katram klientam palīdzam izdarīt pareizo flīžu izvēli, atbilstoši to lietojumam, aprēķinām nepieciešamo flīžu daudzumu.  Sezonas izpārdošanas un laimīgās stundas pirkuma cenas iepriecinās ekonomisko projektu realizētājus.  Nozares profesionāļiem piedāvājam iepazīties ar jaunākajām flīžu kolekcijām, flīžu paraugiem un nepieciešamo informāciju projektu realizācijai. 

Mēs palīdzam meklēt to, kas interesē jūs, un piedāvājam to, ko esam atraduši mēs.  Mūsu galvenais mērķis ir: profesionāla un abpusēji izdevīga sadarbība.

 

Homestory, SIA

Brīvības 148a-2, Rīga LV-1012
Pakalpojumi: ✓ Interneta veikals ✓ Aizkaru un žalūziju izgatavošana un uzstādīšana ✓ Aizkaru ķīmiskā tīrīšana ✓ Preces mājai: mājas aromāti, sveces, mājas tekstils, uzkopšanas līdzekļi Apraksts:

SIA "Homestory" - uzņēmums ar 30 gadu pieredzi, piedāvā saviem klientiem plaša spektra pakalpojumu klāstu - mājas tekstila šūšana, aizkaru izgatavošana mājai, aizkari komerctelpām, aizkari terasēm, visa veida žalūziju izgatavošana. Mūsu dizaineri atbrauks pie klienta uz nomērīšanu ar audumu paraugiem, palīdzēs izvēlēties labāko variantu tieši Jūsu telpai. Bezmaksas veiksim 3D vizualizāciju. Uz vietas ir pieejami vairāk kā 1500 audumi un uz pasūtījuma ir pieejami +10000 audumi. Garantējam izgatavošanu 14 dienu laikā ar 2 gadu garantiju visām mūsu ražotām precēm. Paši veicam piegādi un uzstādīšanu. Piedāvājam aizkaru un romiešu žalūziju ķīmisko tīrīšanu sākot ar 3eur/m2, ar izbraukšanu pie klienta, noņemšanu un uzstādīšanu.

Santehnikas pakalpojumi

Rīga
Par uzņēmumu:

Santehnikas problēmas visbiežāk rodas no tā, ka tā ir nekvalitatīva, nepareizi un neregulāri kopta vai vienkārši nolietojusies. Tomēr, pirms steigties uz veikalu pēc jaunas, ir vērts ar vienkāršām metodēm to mēģināt atjaunot. Mūsu profesionāļi to veiks kvalitatīvi, aicinām zvanīt!

Straupes akmeņkaļu darbnīca

Straupe, "Dimantas" , Straupes pagasts, Cēsu nov. LV-4152
Par akmeņkali:

Strādāju pārsvarā ar Latvijas laukakmeni, izgatavoju pieminekļus, oriģinālus darbus no plēstā laukakmens - strūklakas, stabus, pakāpienus, palodzes, mūrīšus, pamatakmeņus, apmales, skulptūriņas, sporta balvas, soliņus. Strādāju arī ar zviedru melno granītu un somu pelēko un brūno granītu - gatavoju pieminekļus no zāģētām un pulētām plāksnēm, veidoju zīmējumus uz akmens - ainavas, portretus. Pēc vajadzības uzstādu pieminekļus kapos visā Latvijas teritorijā, kā arī sniedzu padomu, kā to paveikt pašu spēkiem.

Ergolietas, SIA, Bērnu preču internetveikals

Ķeguma 52 k.2-19, Rīga LV-1039
Piedāvājam: ✓ Ergosomas; ✓ Slingi; ✓ UNICO dabiskā kosmētikas līnija; ✓ Mazuļa aptieciņa; ✓ Zābaciņi; ✓ Ratu aksesuāri; ✓ Dzintara krellītes; ✓ Dabīgā kaučuka knupīši; ✓ Menstruālās piltuves; ✓ Ķiršu kauliņu spilventiņi Par mums: Ergolietas.lv ir vieta, kur iegādāties preces bērniņam un visai ģimenei. Nodrošinām ātru preču piegādi, izsūtot preces ar Omniva pakomātiem vai Latvijas pasta starpniecību. Preces tiek izsūtītas katru dienu! Piedāvājam arī plašu piedāvājumu fizioterapeitiem - teipus un teipošanas palīglīdzekļus. Mūsu piedāvājumā ir ergonomiskās somas, slingi, ekoloģiski tīrīšanas līdzekļi un kosmētika. Piedāvājam pasaulē pieprasītus un populārus zīmolus, kas garantē par savu kvalitāti.

Grašu pils, SIA, Viesnīca

"Grašu Pils" , Cesvaines pagasts, Madonas nov. LV-4871
Apraksts:

Viesnīca Grašu Pils ir iekārtota 18. gadsimta muižas ēkā un atrodas klusā vietā Latvijas laukos netālu no 4km Cesvaines. Viesnīcu ieskauj skaists franču baroka parks. Uzdāviniet sev brīnišķīgu nakti mājīgās, eleganti mēbelētajās istabās un pamostieties kopā ar sauli un putnu dziesmām ērtās dabīgā koka gultās!

VIDZEMES BŪVSERVISS, SIA

Piebalgas 85, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Preces un piedāvājumi: ✓ Būvmateriāli ✓ Santehnika ✓ Apkure ✓ Skrūves, stiprinājumi u.c. metālizstrādājumi ✓ Dārzam un mājai ✓ Elektromateriāli ✓ Ventilācija ✓ Darba rīki, instrumenti ✓ Linolejs, Parkets Mūsu priekšrocības: ✓ Plašs preču klāsts būvniecībai, remontam un dārza darbiem ✓ Materiālu aprēķinu kalkulators ✓ Ātra piegāde ✓ Zinoša un atsaucīga darbinieku komanda ✓ Pasūtījumi tiek pieņemti visā Latvijas teritorijā un ES valstīs ✓ Pastāvīgo klientu priekšrocības

RĪGAS BŪVSERVISS, Daugavpils filiāle

18.novembra 127a, Daugavpils LV-5404
Par uzņēmumu: Savas darbības laikā "Rīgas Būvserviss" no nelielas firmiņas izaudzis par nopietnu uzņēmumu ar plašu preču – būvmateriālu, santehnikas, apdares materiālu - sortimentu un pakalpojumu klāstu. Būvmateriālu interneta veikalā Buvserviss.lv ir viss nepieciešamais, lai uzbūvētu māju no pamatiem līdz jumtam, veiktu iekštelpu apdari un iekārtotu piemājas dārzu. Mēs spējam būt universāli un elastīgi pielāgojamies klientu vēlmēm un vajadzībām. Būvmateriālu piegāde visā Latvijas teritorijā un ES valstīs.

RĪGAS BŪVSERVISS, Ventspils filiāle

Ģertrūdes 17, Ventspils LV-3601
, vannas istabas mēbeles, vannas istabas, flīzes vannas istabai, stūra vannas , akrila vannas , vannas , istabas flīzes, vannas istabas skapīši, dušas kabīne, duškabīnes, dušas durvis, dušas kabīnes, dušas

RĪGAS BŪVSERVISS, SIA, Būvmateriālu interneta veikals

Bērzaunes 12, Rīga LV-1039
Preces un piedāvājumi: ✓ Būvmateriāli ✓ Santehnika ✓ Apkure ✓ Skrūves, stiprinājumi u.c. metālizstrādājumi ✓ Krāsas, eļļas, antiseptiķi, lakas ✓ Dārzam un mājai ✓ Elektromateriāli ✓ Ventilācija ✓ Darba rīki, instrumenti ✓ Linolejs, Parkets

Deppo, SIA, saimniecības preču noliktava

Latgales 449, Rīga LV-1063
Apraksts: Profesionālās saimniecības preces. Profesionāli uzkopšanas līdzekļi, tirdzniecība, vairumtirdzniecība.

HWR-CHEMIE Baltija, SIA

Rīga
Piedāvājam visa veida tīrīšanas pakalpojumus, pļaušanas darbus un mauriņa atjaunošanu ar aeratoru visā Latvijā: ✓ Biroja uzkopšana ✓ Mājas uzkopšana ✓ Industriālo telpu uzkopšana ✓ Pārtikas rūpniecības telpas ✓ Servisa uzkopšana ✓ Augstspiediena mazgāšana ✓ Cauruļu mazgāšana ✓ Fasādes mazgāšana ✓ Jumtu mazgāšana ✓ Grafiti tīrīšana ✓ Logu mazgāšana ✓ Paklāju tīrīšana ✓ Mēbeļu tīrīšana ✓ Veikalu tīrīšana ✓ Kāpņu telpu mazgāšana ✓ Kapu pieminekļu tīrīšana ✓ Pieminekļu tīrīšana ✓ Strūklaku tīrīšana ✓ Transportlīdzekļu mazgāšana (auto, moto, lauksaimniecības tehnika un ūdenstrasports) ✓ Smago automašīnu izbraukuma mazgāšana ✓ Zāles trimmerēšana ✓ Mauriņa atjaunošanu ar aeratoru ✓ Frēzēšanas pakalpojumi ar dārza frēzi

Un citus specifiskus tīrīšanas pakalpojumus. Visu var notīrīt, ja izvēlas pareizos līdzekļus. Izmantojam tikai savu produkciju – profesionālos tīrīšanas līdzekļus, kuri dabā sadalās, tātad rūpējamies par dabu un nepiesārņojam to.