Vannas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Stenders, veikals

Slimnīcas 8, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Stenders, Kosmētika, Ķermeņa kopšanas līdzekļi, Vannas bumba, Burbuļbumba, Vannas putas, Vannas , piens, Vannas sāls, Ķermeņa skrubis, krēms, Sāls skrubis, Cukura skrubis, Dušas želeja, Dušas zefīrs

Astralpool-Baltic, baseinu serviss Baltijā

Lubānas 65, Rīga, LV-1073
Par mums:

SIA "Latpool" ir viena no vadošajām publisko un privāto peldbaseinu aprīkojumu firmām Baltijā. Mēs piedāvājam: privāto un publisko peldbaseinu aprīkojumu, saunas, to aprīkojumu, džakuzi, SPA hidromasāžas vannas, baseina ūdens dezinfekcijas un apkopes līdzekļus. SIA "Latpool" piedāvā baseiniem, SPA, saunām un pirtīm tikai pašu labāko. Mēs sadarbojamies ar augsta līmeņa ražotāju Fluirda (Spānija). "Astralpool-Baltic" ir viena no vadošajām pasaulē. Strādājam ar tādiem brendiem kā Astralpool, CTX un Cepex. Apkalpošanas teritorija: Latvija, Lietuva, Igaunija.

Pils Baltā 2 aptieka Sadarbībā ar Apotheka

Kaņiera 13, Rīga LV-1063
Apraksts: Plašs medikamentu, uztura bagātinātāju un aptiekas kosmētikas klāsts. Zāļu izgatavošana. Dāvanu un klientu kartes, akcijas un speciālie piedāvājumi dažādām pircēju grupām. Speciālie pasūtījumi, pasūtījumi individuālajām receptēm, nereģistrēto medikamentu pasūtīšana. Zāļu pieteikšana. Apotheka franšīze.

 

Pils Baltā aptieka Sadarbībā ar Benu Aptieka

Sudrabu Edžus 10, Jelgava LV-3001
Apraksts: Plašs medikamentu, uztura bagātinātāju un citu aptiekas preču klāsts. Ortopēdiskās preces. Zāļu izgatavošana. Dāvanu un klientu kartes, akcijas un speciālie piedāvājumi dažādām pircēju grupām. Speciālie pasūtījumi, pasūtījumi individuālajām receptēm, nereģistrēto medikamentu pasūtīšana. Zāļu pieteikšana. Vakcīnas.

Pils Dzeltenā aptieka Sadarbībā ar Benu Aptieka

Rūpniecības 77a, Jelgava LV-3008
Apraksts: Plašs medikamentu, uztura bagātinātāju un citu aptiekas preču klāsts. Zāļu izgatavošana. Dāvanu un klientu kartes, akcijas un speciālie piedāvājumi dažādām pircēju grupām. Speciālie pasūtījumi, pasūtījumi individuālajām receptēm, nereģistrēto medikamentu pasūtīšana. Zāļu pieteikšana. Vakcīnas.

Pils Oranžā aptieka Sadarbībā ar Apotheka

K.Valdemāra 17a, Rīga LV-1010
Apraksts:

Plašs medikamentu, uztura bagātinātāju un aptiekas kosmētikas klāsts. Zāļu izgatavošana. Dāvanu un klientu kartes, akcijas un speciālie piedāvājumi dažādām pircēju grupām. Speciālie pasūtījumi, pasūtījumi individuālajām receptēm, nereģistrēto medikamentu pasūtīšana. Zāļu pieteikšana. Apkalpošana latviešu, krievu un angļu valodā. Apotheka franšīze.

Rores / RV, SIA, santehnikas darbi Rīgā

Lapu 12, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts: Rorev RV veic apkures sistēmu izbūvi, ūdens apgādes izbūvi un kanalizācija sistēmas izbūvi. Uzstādām gāzes, malkas, granulu apkures katlus. Siltumsūkņu montāža. Apkures sistēmu izbūve. Silto grīdu montāža. Ūdensvadu un kanalizācijas montāža. Stāvvadu maiņa daudzdzīvokļu mājās.

Telpa deko, veikals

Flotes 16, Liepāja, LV-3405
Apraksts:

Būvmateriālu veikals "Telpa Deko" darbojas jau vairāk nekā 10 gadus, kuru laikā ir iegūta stabila vieta tirgū, pastāvīgs klientu loks. Veikalā ir iespējams iegādāties ne tikai materiālus remontam un būvniecībai, bet arī mājokļa iekārtošanai nepieciešamās preces un mājsaimniecības preces.

Anija, SIA, Veikals

Rencēnu 10a, Rīga, LV-1073
"ANIJA" piedāvā:

BLACK SEA STARS, SOLILUG, SEA STARS, ANCHIALO – kosmētiskie līdzekļi, balstīti uz Melnās jūras sārmiem (LUGA) un Pomorie un Burgas sāls ezeru terapeitiskajiem dūņām. REFAN – smaržas un kosmētika bez parabēniem. MILANA@ –  lielisks kosmētikas piedāvājums mājām un profesionāliem. CARBONAX@ – mēs esam par tīrām un labi uzturētām automašīnām. LUSTRO@– apavu kopšanas līdzeklis. KAFIJA un TĒJA – aromatizētā kafija un brīnišķīgas tējas.

SRKK, SIA, Celtniecības un remonta darbi - sertificēts, A klases līderis

Taurupe, Dārza 1-18, Taurupes pagasts, Ogres nov. LV-5064
Pakalpojumi:: ✓ Iekšdarbi, grīdas apdare, griestu apdare ✓ Flīzēšana, flīzēšanas darbi, ✓ Krāsošana, krāsošanas darbi ✓ Ārdarbi, āra fasādes, sienu apdare ✓ Santehnika ✓ Ēku renovācija, māju renovēšana, ✓ Fasādes siltināšana, nosiltināšana ✓ Balkonu, terašu un lapeņu celtniecība ✓ Dažādu konstrukciju renovācija ✓ Darbs pēc projekta un dizaina

SIA Alus vannas

Bruņinieku iela 28 – 72, Rīga, LV-1011
Informācija no uzņēmumu reģistra

Baltijas vannas, SIA

Pēternieki, "Rožlejas" , Olaines pagasts, Olaines nov., LV-2127

Vannas puķes, Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

"Kalniņi" – 3, Kocēnu pag., Valmieras nov., LV-4220
Informācija no uzņēmumu reģistra

Vannas, SPA komplekss

Annas , Zaubes pagasts, Cēsu nov. LV-4112
Skaistumkopšana

Akcenta, SIA

Jelgavas 42, Rīga, LV-1004
, vannas istaba, duškabīnes, vannas mēbeles, vannas istabas skapīši, vannas istabas dizains, vannas istabas, vannas istabas skapis, vannas istabas aksesuāri, vannas istabas piederumi, flīzes vannas istabā, izlietnes

Komforts, veikals

Jaunmoku 26, Rīga, LV-1046
, akmens masas vannas , čuguna vannas , tualetes podi, kanalizācijas caurules, ūdensvada caurules, vannas , pods, izlietnes vannas istabai, vannas istabas plaukti, akmens izlietnes, vannas istabas skapītis, akmens