Vannas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

NMS ELPA, SIA

Grebenščikova 1-335, Rīga, LV-1003
aprīkojums, kardiogrāfi, termopapīrs, ultrasonogrāfijas gēls, pulsa oksimetri, inhalatori, dzemdību vannas

Metroks, SIA, Flīžu un grīdas segumu salons

Metroks flīzes, fasādes, grīdas segumi
Brīvības gatve 323, Rīga LV-1006
3D Vizualizācija:

Piedāvājam vizualizēt jūsu topošo vannasistabu. Vienas telpas vizualizācija - 50 eur. Vairāk par pakalpojuma nosacījumiem varat uzzināt pie mūsu konsultantiem. Pierakstieties uz 3D vizualizāciju jau tagad, sūtot e-pastu uz dizains@metroks.lv vai zvanot 28007787.

Vivasan Baltija, SIA, Filiāle

Kūrmājas prospekts 7-2.st., Liepāja LV-3401
Produkti:: ✓ Vitamīnu un minerālu komplekss ✓ Pretnovecošanās kosmētika ✓ Dekoratīvā kosmētika ✓ Kosmētika sejas ādas kopšanai ✓ Zāļu krēmi ✓ Ēteriskās eļļas ✓ Ķermeņa kopšanas līdzekļi Dabīgie ārstnieciski - kosmētiskie līdzekļi: "Vivasan" ir vairāku vadošo Šveices firmu ģenerālais pārstāvis starptautiskajā tirgū. Tie ir ārstnieciski - kosmētiskie līdzekļi, kas ražoti uz augu bāzes, ēteriskās eļļas, bioloģiski aktīvas pārtikas piedevas, ķermeņa un matu kopšanas līdzekļi, vairāk kā 250 nosaukumu.

Šautra, veikals

Rožu laukums 9, Liepāja LV-3401
Apraksts:

"Šautra" ir sadzīves tehnikas un elektronikas preču veikals, kas piedāvā klientiem kvalitatīvu mazo un lielo sadzīves tehniku un aksesuārus, kā arī audio-video tehniku no vadošajiem tehnikas ražotājiem.

Rīgas veselības centrs, SIA

Spulgas 24, Rīga LV-1058
Apraksts: Mēs piedāvājam visplašāko diagnostisko, ārstniecisko, rehabilitācijas un veselības veicināšanas pakalpojumu klāstu gan valsts nodrošināto kvotu ietvaros, gan par maksu 6 filiālēs – Ziepniekkalnā, Imantā, Iļģuciemā, Torņakalnā, Ķengaragā un Bolderājā. Vairākās mūsu filiālēs ir senas tradīcijas multiprofesionālu fizikālās un rehabilitācijas medicīnas pakalpojumu nodrošināšanā. Rehabilitācijas speciālisti piedāvā kompleksas rehabilitācijas programmas bērniem un pieaugušajiem. Ja esat apdrošināts kādā no veselības apdrošināšanas kompānijām, mūsu filiālēs saņemsiet apmaksātu pakalpojumu. Ierodoties uz vizīti pie ārsta, līdzi jāņem: apdrošināšanas polise, personu apliecinošs dokuments un speciālista nosūtījums. Mūsu sadarbības partneri: If P&C Insurance, AAS Baltikums, Ergo Life Insurance, Baltijas Apdrošināšanas nams, Compensa Life Vienna Insurance Group, Seesam.

Sārmi 4, SIA

Ganību dambis 30b, Rīga LV-1005
Apraksts:

SIA “Sārmi 4” dibināts 1999. gadā un ir viens no lielākajiem mājsaimniecības preču vairumtirdzniecības uzņēmumiem Latvijā - vairāk nekā 5 000 dažādu preču sortiments tiek importēts no Vācijas, Šveices, Spānijas, Itālijas, Čehijas un Polijas, kā arī no citām Eiropas un Tālo Austrumu valstīm. 

Tikai pie mums varēsiet atrast visplašāko mūsu pārstāvēto zīmolu sortimentu, kā arī augstāko apkalpošanas servisu. 

Katram klientam tiek piedāvāta individuāla pieeja, profesionāla apkalpošana, precīzs un ātrs pasūtījumu izpildījums, un piegāde visā Latvijas teritorijā.

Preces tiek tirgotas no noliktavas Rīgā, Ganību dambī 30B, kurā ir ierīkota plaša preču demonstrācijas zāle, kas mūsu klientam sniedz iespēju preci aplūkot klātienē, izvērtēt tās pielietojumu ikdienā un sanemt to uzreiz, jo visas preces ir pieejamas uz vietas!

pirkums.lv, internetveikals

Piedrujas 11, Rīga, LV-1073
Mūsu misija: ✓ būt lietderīgiem cilvēkiem ✓ ekonomēt klientu naudu un laiku ✓ padarīt klientu dzīvi vienkāršāku un interesantāku Apraksts:

Mēs strādājam kopš 2003. gada! Preču piegāde notiek visā Latvijā, kā arī ārvalstīs. Pieejami vairāki preču saņemšanas veidi:

✓ piegāde Omniva vai Venipak pakomātos (mūsu pastāvīgie reģistrētie klienti, veicot atkārtotus pasūtījumus no 10 EUR, saņem BEZMAKSAS piegādi Omniva vai Venipak pakomātos); ✓ piegāde ar kurjerpastu; ✓ piegāde CircleK, Latvijas pasts pakomātos, DPD Paku skapjos; ✓ piegāde pasta nodaļās; ✓ personīga saņemšana mūsu ofisā Rīgā pēc iepriekšējas vienošanās.

Mēs vienmēr cenšamies piedāvāt klientam izdevīgāku piegādes veidu. Rīgas pilsētas robežās preces tiek piegādātas bez maksas, ja pasūtījumu summa virs 80 EUR. (Pasūtījumiem līdz 80 EUR piegādes maksa ar kurjerpastu ir 5 EUR.) Preču piegādes izmaksas ar kurjerpastu pārējā Latvijas teritorijā ir no 6 EUR līdz 15 EUR. Par lielu un nestandarta paku piegādes cenām lūdzam interesēties, piezvanot uz mūsu veikalu +371 29765977. Preču piegāde notiek pēc iespējas īsākā laikā.

Dārza ABC, SIA

Braslas 29a, Rīga LV-1084
Vairumtirdzniecība:

Vairumtirdzniecības klientiem piedāvājam vislabāko preču sortimentu, elastīgu cenu veidošanas politiku un klienta vajadzām atbilstošus risinājumus, tādējādi nodrošinot ilggadēju sadarbību. Ja vēlaties kļūt par mūsu vairumtirdzniecības klientu, lūdzam sazināties ar "Dārza ABC" pārdošanas speciālistu rakstot e-pastu: info@darzaabc.lv

SIA LIRO, Ziepju virtuve

Turpinām strādāt!
Lāčplēša 31, Rīga LV-1011
Apraksts:

"Ziepju Virtuve" nodarbojas ar daudzveidīgu ziepju un kosmētikas produktu izgatavošanu un tirdzniecību. Izgatavošanas materiāli, izejvielu tirdzniecība - formas, bāzes, krāsvielas, ēteriskās eļļas un citi materiāli. Piedāvājam plašu dizainu un smaržu ziepes - gan cietās, gan šķidrās, kā arī bāzes šampūnam un dažādas krāsvielas.

ECO Baseini, SIA

Rīgas 49a, Iecava, Bauskas nov., LV-3913
Apraksts: Piedāvājam taisnstūra, ovāla, apaļas, banāna formas polipropilēna baseinus ar pārplūdes restēm vai skimeriem, kā arī nestandarta formu baseinus pēc individuāla pasūtījuma.

LoDe, izglītības un inovāciju centrs

Atbrīvošanas aleja 130, Rēzekne, LV-4601
Apraksts: Izglītības un inovāciju centrs “LoDe” ir pieaugušo neformālās izglītības iestāde (izglītības iestādes reģistrācijas numurs 4380802330) Latgalē, atrodas Rēzeknē, bet nodrošina programmu īstenošanu klātienē visā Latgalē, un attālināti – visā Latvijā.

Izglītības un inovāciju centrs “LoDe”  piedāvā attālinātās programmas un apmācības klātienē: 

* vairāk nekā 20 programmas skaistumkopšanā * lietvedības, grāmatvedības, valodu apmācības * floristikas meistarklases * radošās darbnīcas

Izglītības un inovāciju centrs “LoDe” galvenā vērtība ir profesionāli, radoši, atsaucīgi pedagogi un apmierināti, iedvesmoti kursanti.

Kursi tiek piedāvāti dažādām sabiedrības mērķu grupām: strādājošiem, bezdarbniekiem un darba meklētājiem (ar NVA kuponiem), visiem, kas vēlas apgūt jaunas iemaņas vai pilnveidot savas prasmes.

Vairāk kā 40 dažādas programmas – skaistumkopšanā, valodu apguvē, floristikā, lietvedībā, grāmatvedībā, ļauj izvēlēties savām interesēm un vēlmēm atbilstošāko. Radošās darbnīcas, meistarklases, semināri un paraugdemonstrējumi palīdzēs atklāt dažādu materiālu izmantošanas iespējas un sniegs idejas sava biznesa attīstīšanai.

Aparjods Viesnīca un restorāns

Ventas 1a, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts:

Viesnīca "Aparjods" Siguldā darbojas jau kopš 1991. gada, kad autentiskā guļbūvē tika atvērts neliels krodziņš. Tas ātri kļuva par iecienītu vietu ārpus Rīgas. Laika gaitā krodziņš tapa par iemīļotu restorānu ar īpašu, neatkārtojamu atmosfēru, kas piedāvā ne tikai garšīgu ēdienu, bet arī plašu vīnu izvēli. 1999. gadā tika uzbūvēta pirmā viesnīcas ēka, kurā bija 15 viesu numuriņi. Tagad "Aparjods" piedāvā vairāk nekā 30 viesu istabas, lielisku restorānu, 2 semināru zāles, Mūzikas kluba telpas svinībām un pirts māju ar saunu un Arctic SPA vannu.

Digits, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 119, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Pakalpojumi::

Dizain-projekta izstrāde kopā ar dokumentāciju, kur iekļauts:

✓ Dizain-koncepta izveidošana pēc klienta vēlmēm un stila ✓ Visi interjera tehniskie rasējumi realizācijai ✓ Krāsu gammas un apdares materiāli ✓ Individuāli izstrādātas interjera mēbeles un apgaismojums ✓ Atsevišķi stila elementi, aksesuāri un izstrādājumi ✓ Materiālu un darbu izmaksas aprēķins ✓ Santehnika ✓ Interjera 3D Vizualizācijas & Rendering katrai telpai

Dāvana Tev, SIA

Ganību dambis 22d, Rīga LV-1045
Pakalpojumi:: ✓ Piedāvājam ātru dāvanu, vannas ziedu pušķu, dekora piegādi visā Latvijā ar DPD kurjeru vai pakomātos, individuāla pieeja klientam, ✓ Apsveikuma kartiņās veicam ierakstus pēc klienta lūguma, ✓ Bezmaksas piegāde pakomātos no 40 EUR, ✓ Iespējama dāvanu izveide no visa mūsu klāsta, iespēja piegādāt dāvanu neatklājot, kas ir sūtītājs (pēc klienta velmēm).

Stils, mēbeļu ražotne

Jupatovkas 5, Rēzekne LV-4601
Mēbeles pēc individuālā pasūtījuma: ✓ Priekštelpas mēbeles ✓ Virtuves mēbeles ✓ Biroja mēbeles ✓ Dzīvojamās istabas mēbeles ✓ Bērnu istabas mēbeles ✓ Skapji ✓ Guļamistabas mēbeles ✓ Vannas istabas mēbeles Mēbeļu ražotne:

Ja nepieciešamas mēbeles, tad uzticiet šo uzdevumu profesionāļiem. Mēs piedāvājam augstas kvalitātes, Latvijā ražotas mēbeles, kas patiks katram mūsu klientam. Pie mums atradīsiet īsto risinājumu savām vajadzībām. Liekot klienta intereses pirmajā vietā, varam izgatavot mēbeles, kas atbildīs klientam nepieciešamajam dizainam, funkcionalitātei un budžetam.

Agni, SIA

Brīvības 173, Rīga LV-1012
Angļu santehnika un flīzes, grīdas flīzes, sienas flīzes, vannas , izlietnes, dušas, krāni no Imperial

Vego Plus, SIA

Dārzu 58, Rēzekne LV-4601
Apraksts:

  "Vego Plus" SIA automātisko, bīdāmo vārtu un metāla izstrādājumus. Plastikāta logi, durvis, vārti, moskīta tīkli, to pārdošana un montāža. Celtniecības, remonta un santehniskie darbi Rēzeknē. Piedāvājam arī auto nomas pakalpojumus.

Strādājam visā Latgalē!

building.lv

Blaumaņa 38/40, Rīga, LV-1011
Būvniecības nozares interneta medijs www.building.lv:

Šeit atrodams Latvijā lielākais būvniecības nozares forums jomas entuziastiem un profesionāļiem, kur ik dienas noris aktīvas diskusijas, iespējams saņemt atbildes uz jautājumiem un sniegt vērtīgus padomus. Portālā atrodami profesionāļu padomu un ieteikumi, nozares jaunumi, kā arī aktīvo nozares uzņēmumu saraksts un kontaktinformācija. Ja tev ir būvniecības nozares uzņēmums - tava mērķauditorija ir portālā building.lv! Pastāsti par savu pakalpojumu vai preci, uzlabo atrodamību, stiprini reputāciju un iegūsti jaunus klientus, izvietojot portālā biznesa profilu, rakstus un banerus, kā arī izmantojot citus digitālā mārketinga risinājumus!

SIA SELECT, interneta veikals NETPRICE.LV

Ventspils 63b, Rīga LV-1046
Apraksts: Interneta veikals www.netprice.lv piedāvā saviem klientiem  plašu saimniecības preču, sadzīves tīrīšanas līdzekļu un higiēnas preču  izvēli, kā arī izcilu kafijas sortimentu. Atsaucīgi darbinieki vienmēr  pakonsultēs un palīdzēs veikt pareizo izvēli. Nodrošinām ērtu pasūtījumu piegādi visā Eiropas teritorijā. Uzticami ražotāji un izdevīgas cenas.

Planēta, fitnesa klubs

Krūmu 48, Liepāja, LV-3405
Sporta klubs piedāvā: ✓ Aerobika ✓ Trenažieru zāle ✓ Solārījs ✓ Kriosauna ✓ Personīgie treneri Sporta klubs:

"Planēta" tiem, kuri saprot, ka veselība, spēks un skaistums palīdzēs viņiem sasniegt panākumus dzīvē, uzlabot dzīves kvalitāti, izskatīties pievilcīgi un stilīgi. Jūsu rīcībā ir jauna, plaša, ultramoderna fitnesa telpa! Labākās iekārtas, jaunākās fitnesa iekārtas un fitnesa iespējas iespaidīgās telpās! Turcijas un sāls vannas, intensīvs solārijs, kriosauna un profesionāli treneri - lielākajā fitnesa centrā pilsētā! "Planēta" - mēs darīsim jūs enerģiskākus, izteiksmīgākus un laimīgākus!